SUKSES mag je delen!

Een grote passie voor vogels, veel aandacht voor voeding, verzorging en leefomgeving van eigen gekweekte dieren en blijvend pionieren en vernieuwen. Het zijn de SUKSES ingrediënten voor ons familiebedrijf dat al vier decennia een vertrouwde naam is in de wereld van vogelliefhebbers. Wij, Jaap de Blij en Hans Gielesen, kweken samen onze vogels waarmee nationale, Europese en wereldkampioenschappen behaald zijn. Door ons dagelijkse en intensieve contact met veel vogelkwekers weten we waar de behoefte ligt om tot optimale kweek en wedstrijdresultaten te komen en kunnen we als geen ander advies op maat geven en onze producten blijven verbeteren. Op deze wijze delen we ons eigen SUKSES graag met anderen!

De SUKSES producten dragen bij aan een verbeterde algehele conditie, meer weerstand en daarmee betere prestaties. Daarnaast biedt de SUKSES lijn ook producten, die speciaal gericht zijn op kweek en showvogels, denk hierbij oa. aan kooien, bodempapier, kleurstoffen en wasmiddelen. SUKSES onderscheidt zich door geen kunstmatige kleurstoffen toe te voegen aan haar voeding en door goed in te spelen op de wensen en behoeften van kwekers. SUKSES is inmiddels een wereldwijd bekende naam in de vogelbranche.

De SUKSES producten worden behalve voor kanaries ook met uitstekende resultaten gebruikt bij de kweek van tropische vogels, kromsnavels en Europese cultuurvogels. Vanuit de duivensport is steeds meer vraag naar de SUKSES productlijn en daarom zijn de producten in samenwerking met prominente duivenkwekers nu doorontwikkeld, speciaal gericht op de duivensport. De producten zorgen voor een goede algehele weerstand, uitstekende prestaties, en een snel herstel van allerlei soorten duiven. Doordat de SUKSES producten licht verteerbaar zijn, worden ze goed opgenomen en blijven de duiven van het voer eten, zowel voor als na de vlucht. Ook jonge duiven groeien hierdoor snel op. Daarnaast draagt SUKSES bij aan een verzorgde bevedering met goede zachte pluimen.

SUKSES vanuit passie gedeeld, deelt u ook mee in ons succes?