Eivoer Allround 2 kg

Eivoer Allround, hét eivoer voor alle zaadetende vogels. Eivoer Allround kan het gehele jaar door aan uw vogels verstrekt worden.

Artikelnummer

Pall2 

Gewicht   

2,000 KG

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 6,49 *
Prijs per Zak

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De naam verraadt het al: de Allround-variant is een eivoer die alle noodzakelijke ingrediënten bevat en er zo voor zorgt dat uw vogels de eiwitten krijgen die ze nodig hebben.

Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling van aminozuren, vitaminen en mineralen kan eivoer Allround direct worden gegeven; tegelijkertijd is het ook mogelijk het voer te combineren met bijvoorbeeld onze Sukes opfokvoerkorrel of kiemzaad.

  • Eivoer Allround is ontwikkeld voor alle soorten zaad-etende vogels en kan het gehele jaar door worden verstrekt.
  • Eivoer Allround is zeer geschikt voor de jonge vogels in de kweek, maar is ook een goed aanvullend eivoer dat in de rui- en rustperiode gebruikt kan worden.
  • Eivoer Allround bevat alle benodigde eiwitten, vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren, en is een makkelijk verteerbaar eivoer voor zowel jonge als volwassen vogels.
  • Eivoer Allround zorgt o.a. voor een soepele rui, bevordert de kweek en draagt bij tot een snelle groei van jonge vogels in het nest.
  • Eivoer Allround bevat alle voedingsstoffen voor een goede opbouw, een hoge weerstand en uitmuntende conditie van uw gevederde vrienden.
Gebruik.
Kweekperiode 3x daags, Ruiperiode 1x daags ,Rustperiode om de dag.

Ingrediënten:
Ei en eiproducten (min 25%), bakkerijproducten, suiker, zaden, vitamines, mineralen, en aminozuren.
Samenstelling:
Eiwit 17% - ruw vet 13% - ruwe as 3.4% - ruwe celstof 3%
- calcium 0.6% - fosfor 0.40%
Vitaminen:
A 14000 IE/kg - D3 1100 IE/kg Voorts onder meer,  E 45 mg, C 50 mg, Zink 65 mg, ijzer 82 mg, Tocoferoplastselaat, Foliumzuur, Koper, Jodium, Biotine K3, B1, B2, B6 en B12
Aminozuren:
Lysine 1.2 % en Methionine 0.6%

 
Anderen bekeken ook